Zimmerman Retail - Winkelraamstickers

Grafisch ontwerp | Belettering
Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers Zimmerman Retail - Winkelraamstickers

Voor Zimmerman Retail hebben wij meerdere winkelramen van leegstaande panden in Wijk en Aalburg, Helmond en Helvoirt voorzien van groot formaat full color prints. Ook de ontwerpen hiervoor zijn door ons gedaan. Tevens hebben we een groot aandeel gehad in de keuze van de foto’s.

De bedoeling van deze raamvisuals is dat mogelijke nieuwe huurders/kopers ter plekke zien wat voor type winkel eventueel goed zou passen bij de desbetreffende locatie. Uiteraard is het mogelijk ieder soort winkel (branche) te beginnen in deze panden, welke allemaal een ander oppervlakte hebben.

Zimmerman Retail is een makelaarskantoor in bedrijfshuisvesting, gespecialiseerd in winkelvastgoed. Zij houden zich voornamelijk bezig met de aan- en verhuur van winkelruimten, het verwerven en verkopen van winkelobjecten, het adviseren omtrent winkelhuisvesting en winkelcentra en vastgoedbeheer. Ze doen dit in opdracht van eigenaren, lokale en regionale ondernemers, beleggers, ontwikkelaars, pensioenfondsen en retailketens.