• Nog iets te melden?


    - Het nieuws -

Voorpagina nieuws MooiBoxtel Krant

In de media |

Voorpagina nieuws MooiBoxtel Krant

Met je kop in de krant. Best een beetje vreemd.

Op wo. 27 mei 2020 verscheen er een leuk artikel met foto op de voorpagina van De MooiBoxtel Krant. Het artikel begint op de voorpagina en heeft een vervolg op pagina 15 van de krant. Als je op deze link klikt ga je naar een pdf waar het veel beter leesbaar is dan op het plaatje hierboven.

Waar gaat het over? In het kort.

Het artikel gaat over een op komst zijnde Online quiz, bedacht door Centrumanagement Boxtel. Deze zal gaan over de retail- en horecaondernemers in Boxtel. Op de foto is te zien dat ik, Jeroen Ketelaars, door ons ontworpen waardebonnen 'symbolisch' overhandig. Deze waardebonnen dienen ter ondersteuning van de actie: 'Wees Loyaal, Koop Lokaal' met bijbehorende Plan C(orona) En hieraan is dus nu een online quiz verbonden.

Deze quiz wordt opgezet door de quizspecialisten van The Brain en zal online plaatsvinden op do. 4 juni om 20.00 uur. Deelname is voor iedereen en is geheel GRATIS! Via de Facebookpagina van The Brain (@BrainQuiz) kun je meedoen. Er zijn 10 waardebonnen te winnen à €25,00 welke te besteden zijn bij Boxtelse winkeliers en horecaondernemers. Plus worden er 3 losse extra prijzen verloot. Één prijs hiervan wordt geschonken door ons, Clic Visuals Reclame: een fotopuzzel van 500 stukjes, met jouw eigen foto dus!

Tevens hebben wij een advertentie (c.q. social media banner) ontworpen in opdracht van Centrummanagement Boxtel en nog enkele andere versies waardebonnen voor eerdere acties. Bekijk de door ons gemaakte ontwerpen hier.Terug naar overzicht