Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals

Grafisch ontwerp | Belettering
Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals Verzijden Fysiotherapiepraktijk - Wandvisuals

Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden heeft inmiddels 3 vestigingen in: Boxtel, Schijndel en 's-Hertogenbosch.
De fysiotherapeuten bij Verzijden zijn deskundigen op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Zij geven advies, begeleiden en behandelen patiënten met allerlei verschillende lichamelijke klachten zoals pijn, zwelling en aandoeningen aan spieren, pezen, banden, gewrichten of zenuwen. Het kan hierbij gaan om sportblessures, revalidatie maar ook om klachten als gevolg van werkzaamheden, een ongeval, ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Voor de zeer modern uitgeruste oefen-/sportzalen (tegenwoordig met eGym-Cirkel) in de vestigingen Boxtel en Schijndel heeft Clic Visuals Reclame 2 grote wandvisuals mogen ontwerpen en leveren. Het ging om wanden van respectievelijk 8 meter en bijna 7 meter breedte. Deze wanden zijn door ons voorzien van naadloze full color prints, welke zorgen voor een superstrak resultaat en een mooie kleurrijke make-over. Wanneer men in deze ruimtes aan het oefenen, sporten of revalideren is kijkt men dus tegenwoordig tegen deze fraaie blikvangers aan.