Verkoop & Vind - Logo- en huisstijlontwerp

Grafisch ontwerp | Drukwerk
Verkoop & Vind - Logo- en huisstijlontwerp Verkoop & Vind - Logo- en huisstijlontwerp Verkoop & Vind - Logo- en huisstijlontwerp Verkoop & Vind - Logo- en huisstijlontwerp

Voor het splinternieuwe platform Verkoop & Vind hebben wij het logo mogen ontwerpen en daarnaast huisstijl-items zoals: briefpapier, enveloppen en businesscards. Maar ook een 9-tal herkenbare iconen welke op verschillende uitingen toegepast zijn.

Iets meer over het mooie concept van Verkoop & Vind:

Wanneer je (nog) niet op Funda wil staan met je te verkopen woning, is dat het ideale moment om te beginnen met Verkoop & Vind.
Jouw eigen makelaar maakt een “Aanbod-Vraag-Combinatie” voor je op www.verkoopenvind.nl. Hij of zij combineert hiervoor het aanbodprofiel van jouw huidige woning mét het vraagprofiel van een woning zoals jij die zoekt. Vraag het je makelaar en ga aan de slag.

Juist in een krappe woningmarkt stellen woningeigenaren de verkoop van hun eigen woning uit omdat er geen geschikte woning aangeboden wordt. Gevolg: nog meer krapte. Met Verkoop en Vind hoef je niet af te wachten en kun je op een discrete manier, eerder aan de slag.