Van Berkel Duurzame Insallaties - Webdesign

Kleding • Textiel | Grafisch ontwerp | Overige
Van Berkel Duurzame Insallaties - Webdesign Van Berkel Duurzame Insallaties - Webdesign Van Berkel Duurzame Insallaties - Webdesign Van Berkel Duurzame Insallaties - Webdesign

Onlangs deze website gemaakt voor Van Berkel Duurzame Installaties BV (VBDI).
Deze klant heeft ook gekozen voor een Google Advertising campagne waardoor er nog meer leads worden gegenereerd. Dit heet 'Search Engine Advertising' (SEA) en betekent dat je betaald reclame maakt voor je producten en diensten in zoekmachines. Hiermee kan je beter gevonden worden op woorden die heel relevant zijn voor jouw bedrijf. Dus meer websitebezoekers en betere kansen op meer klanten en omzet. Clic Visuals Reclame heeft klant hierin begeleid.

VBDI, een jonge Boxtelse onderneming, ondersteunt, adviseert en installeert op juiste wijze de aanpak omtrent verduurzamen en duurzaam wonen. Denk hierbij aan: zonnepanelen, warmtepompen, airconditioning en ventilatiesystemen.
Hierbij wordt gelet op de persoonlijke wensen op basis van comfort, CO2 besparingen voor het milieu, financiële budget en de te halen financiële besparingen op het verbruik van fossiele brandstoffen.

Clic Visuals Reclame ontwikkelde voor deze klant ook o.a.:
- Logo-restyling
- Wagenparkbelettering
- Gevelbelettering
- Briefpapier
- Businesscards
- Advertenties