Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering

Belettering
Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten - autobelettering

Voor Van Giersbergen Timmerwerken & Projecten hebben wij een Mercedes Sprinter (2 x verlengd en 2 x verhoogd) mogen voorzien van een zeer speciale belettering. Er is nl. gebruik gemaakt van enkele bijzondere foliesoorten. Eén hiervan is een 3M Honingraat-look folie, welke, vooral van dichtbij, een superstoere en stijlvolle uitstraling heeft. Daarnaast is er o.a. ook nog een 3M zwart reflective folie gebruikt. Wat dit precies doet als er licht op schijnt hopen wij binnenkort ook te kunnen laten zien hier. Deze foto moet nog gemaakt worden. Dus houd deze pagina in de gaten als je nieuwsgierig bent.

Beide achterramen, van glas, hebben we op verzoek van onze klant 'dichtgeplakt' met een foliekleur die zeer dicht de lakkleur van de bus benaderd. Dit voorkomt inkijk. Daar overheen hebben we het logo aangebracht. 

Verder is de bus voorzien van mooie en goed bijpassende rustige kleuren. Het geheel heeft daardoor een fraaie look gekregen die zowel chique, robuust als design-achtig oogt. Wat vind jij ervan?