't Dommeltje - Textielframes met print

Grafisch ontwerp | Belettering | Spandoeken • Vlaggen
't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print 't Dommeltje - Textielframes met print

Boerderij 't Dommeltje is een echte boerderij met o.a. 65 melkkoeien. Het unieke van deze boerderij is dat je een dag kunt beleven op jouw manier. Dit kan zijn zakelijk informeel (vergaderingen en bijeenkomsten) of creatief/sportief (klompen schilderen, klimmen etc.). Maar ook voor een feest, van welke aard dan ook, kunt u terecht op de boerderij. Tijdens de activiteiten draait het leven van de koeien gewoon door. Men kan dus altijd kijken hoe het er aan toe gaat in het leven van de moderne boer, zijn gezin en zijn koeien.

Voor de zeer sfeervolle zaal (ook wel 'the barn' en 'boerenschuur' genoemd) heeft Clic Visuals Reclame een 8-tal groot formaat textielframes met prints op doek ontworpen en geplaatst. Deze frames zijn aan de achterzijde voorzien van zgn. akoestisch materiaal, wat moet zorgen voor enige geluiddemping en -absorptie. Tevens hebben de uniek gekozen en bewerkte visuals op deze doeken een sfeerverhogende functie in deze, van zichzelf al, zo sfeervolle ruimte. De beleving 'op de boerderij' tijdens een feest of evenement wordt hierdoor nog intenser. Mede door de toegepaste duotoon (sepia) kleurstelling zijn ze ook weer niet te veel aanwezig in deze prachtige, stoere en feestelijke omgeving.