Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts

Kleding • Textiel
Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts Sportteams diversen - Bedrukte sportkleding en kampioensshirts

Het was weer 'kampioenen-tijd'. Dus voor diverse sportteams hebben wij leuke kampioensshirts gemaakt. Wij leveren zelf de (sport)shirts en verzorgen, in de meeste gevallen, in eigen huis de bedrukking. Er zijn voor de diverse soorten shirts vaak 10 tot wel 20 kleuren leverbaar.

Uitgelichte case:
Plus zijn er nu in deze tijd van het jaar allerlei leuke sportevenementen aan de gang. Zo ook onlangs bij Recreatieplas De Langspier in Boxtel: het BeachBreak beachvolleybaltoernooi. Voor enkele teams, waaronder dat van Verzijden Fysiotherapeutisch Medisch Centrum, hebben wij sportshirts met opdruk ontworpen en geleverd.

Ook op zoek naar mooie bedrukte shirts voor jouw team? Wij geven je goed en creatief advies en maken snel en vrijblijvend een mooie offerte voor je.