• Nog iets te melden?


    - Het nieuws -

Sponsoring volleybalteam BBO-competitie

Sponsoring |

Sponsoring volleybalteam BBO-competitie

Al vele jaren is Clic Visuals Reclame shirtsponsor van BBO Volleybalcompetitie-team Clic Visuals Reclame. Dit team komt momenteel uit in de 3e klasse en  speelt op dinsdagavonden in Sporthal de Braken in Boxtel. De volleyballers liggen redelijk op koers voor promotie naar de 2e klasse. Hiervoor moet het team wel alle resterende wedstrijden flink aan de bak. Een mooie uitdaging dus.

Sinds vorige week speelt deze mix-samenstelling (dames en heren. Dit geldt overigens voor alle deelnemende teams) in splinternieuwe shirts. Dit is misschien weer een extra stukje stimulans voor het gezellige team om het huidige seizoen in stijl af te sluiten!

Deze zwarte sportpolo's van 100% polyester zijn zowel op de voor- als achterzijde voorzien van het logo van Clic Visuals Reclame. De techniek is: transfers van (flex) snijfolie. Ideaal voor dit soort kleine aantallen.

Als u ook interesse heeft om met uw bedrijf een sportvereniging of dergelijke te sponsoren vraag dan gerust even naar de vele mogelijkheden. Bel of mail ons.Terug naar overzicht