• Wie zijn wij?


    - Over ons -

Over clic visuals reclame.

Aandacht. Kennis. Creatie. Techniek. Resultaat.

Clic Visuals Reclame is een kleinschalig reclamebedrijf gevestigd in het Brabantse Boxtel. Gehuisvest in een bedrijven-verzamelpand genaamd ’LadonQ’ op Bedrijventerrein Ladonk in Boxtel. We beschikken over 2 ruimtes: een studioruimte en een presentatieruimte/showroom. Laatst genoemde ruimte puilt letterlijk uit van allerlei gerealiseerd werk en (materiaal)voorbeelden. Plus staat er een rek met diverse kledingsamples om te zien, voelen en passen. In de studioruimte staat de volgende apparatuur: Apple-Mac computers (ons belangrijkste ’gereedschap’), een A3-kleurenprinter, een snijplotter en een hitte-transferpers.

Clic Visuals Reclame is inzetbaar voor bijna iedere grafische opdracht. Ontwerpen, adviseren, begeleiden, regelen en realiseren. Altijd een scherp luisterend oor voor de wensen van de opdrachtgever, maar zeker ook met een tikkie gezonde en creatieve eigenwijsheid! We werken nauw samen met verschillende leveranciers, drukkers en andere specialisten. Of je nu wél of geen eigen ideeën meebrengt, wij maken van weinig of niets een heleboel. En dat op een frisse, eigentijdse en doordachte wijze. Daar zijn we erg trots op. En niet onbelangrijk: we doen dat met héél veel plezier!

Neem de proef gewoon eens op de som en ga het avontuur met ons aan. Velen gingen je al voor. Benieuwd wat anderen van ons vinden? Lees de reviews hier...

Even voorstellen.

Jeroen Ketelaars
Eigenaar / Ontwerper / Creatief adviseur

Graag stel ik me even aan je voor. Ik ben Jeroen Ketelaars, geboren in ’the summer of 69’. Oprichter/eigenaar van Clic Visuals Reclame. Als ik mezelf een functieomschrijving zou moeten geven dan zou ik zeggen: vormgever, creatief adviseur en manusje van alles. Want als éénpitter heb je wel 1001 taken… En dat maakt het juist zo leuk!

Mijn wieg stond in Boxtel. Daar woon ik ook nog steeds met veel plezier met mijn gezinnetje. In mijn vrije tijd speel ik wekelijks volleybal (bbo-competitie), ga ik met enige regelmaat mountainbiken, af en toe golfen en heel soms skiën en squashen. Van gezellige dingen doen met vrienden of familie word ik ook erg vrolijk.

Voordat ik zelfstandig werd heb ik ervaring opgedaan bij o.a. een drukkerij en een uitgeverij. Ik noem me zelf wel eens ’BKZ-er’. Een eigen verzonnen term die staat voor: Bewust Klein Zelfstandige. En zo is het ook. Ik houd het graag kleinschalig, overzichtelijk en vooral persoonlijk. Wanneer nodig schakel ik een freelancer of zzp-er in en werk samen met diverse specialisten, drukkers, signmakers en anderen. Daarnaast heb ik vaak een creatieve MBO-stagiair(e) naast me zitten. Meestal studeren zij aan het Sint Lucas in Boxtel of Eindhoven. Ze leren van mij, maar ik ook zéker van hun.

Dat over mij. Maar graag maak ik kennis met jou. Of je nu een zakelijke of particuliere klant bent, klein of groot: voel je meer dan welkom bij Clic Visuals Reclame. Ik help je graag vooruit. Samen maken we mooie dingen.

Klanten aan het woord

"Slechts enkele weken voor de beurs gaven wij Clic Visuals, een toen voor ons nog onbekende grafisch designer, de volgende opdracht: ontwerp een folder, banners en een beursbalie die uitstralen waar ons bedrijf voor staat. Clic Visuals kreeg 't voor elkaar! Met hun visie en betrokkenheid kregen wij een representatieve stand met fraaie beursmaterialen die vele positieve reacties opleverden." Ingrid van Roosmalen - Sales secretary Hellings Machinebouw B.V.
"Voor het ontwerp van ons jaarverslag waren wij op zoek naar een nieuwe ontwerper. Wij wilden graag een andere en frisse blik op het ontwerp. Hoewel jaarverslagen maken niet tot de core-business van Jeroen behoorde hebben we, omdat er een goede 'clic' was, besloten om dit samen te gaan doen. De samenwerking was prettig en duidelijk en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!" Gisela Brandsma - Assistant to the CEO EAES Executive Office
"Bij Clic Visuals zijn een boeiend proces en een schitterend eindresultaat onlosmakelijk met elkaar verbonden. Procesmatig heb ik steeds opnieuw ervaren dat Jeroen kritisch en empathisch meedenkt. Deze interactie zorgt voor optimaal resultaat; in ons geval een VIP magazine dat de naam waard is! voor mij is Clic Visuals nét dat stukje maatwerk meer." Rita Kanters - Coach / Coördinator VIP (Vervangers-en Invallerspool) Dommelgroep
"Alles wat aandacht krijgt groeit” en zo is het ook met Clic Visuals; door persoonlijke aandacht, direct contact en snelle respons op vragen en suggesties groeien wij gezamenlijk naar een hoger niveau in ons streven naar continue kwaliteitsverbetering voor onze klanten en patiënten." Sander van der Waal - Directeur/Eigenaar Tandartsenpraktijk Boschweg