• Nog iets te melden?


    - Het nieuws -

Onze nieuwe snijplotter

Techniek |

Onze nieuwe snijplotter

Goed nieuws! Sinds kort zijn wij in het bezit van een klein-formaat snijplotter. Dit betekent dat wij in eigen huis stickertransfers van zelfklevende vinyl en textiel-flextransfers kunnen produceren. Vanaf oplage 1 zelfs.

Zo'n plotter kan dus zgn. contouren (outlines) snijden.
Denkbare toepassingen met vinyl stickertransfers zijn: teksten tbv borden, stickers voor op ramen, bewegwijzeringsstickers etc. Op vlakke ondergronden zijn deze stickertransfers goed aan te brengen. Dit kunt u met wat handigheid zelf doen of door ons laten doen.

Denkbare toepassingen voor textiel-flextransfers zijn: bedrukkingen op T-shirts (zie ook filmpje), polo's, sloven etc. Wij hebben inmiddels diverse kleuren vinyl en flexfolie op voorraad en kunnen u daarmee indien gewenst snel van dienst zijn.

Wij hebben ook een hitte-transferpers in ons bezit en kunnen nu daarmee het hele proces van kleding/textiel bedrukken in eigen huis voor u verzorgen! Vraag wel altijd even vooraf naar de mogelijkheden. Zeer specifieke soorten kleding, speciale technieken en grote(re) formaten besteden wij nog steeds uit aan onze vaste (zeef)drukkers en beletteraars.Terug naar overzicht