Meneer Rick - Siliconen polsbandjes

Spandoeken • Vlaggen | Grafisch ontwerp
Meneer Rick - Siliconen polsbandjes Meneer Rick - Siliconen polsbandjes

Voor Meneer Rick, een stichting in Eindhoven die veel en vooral bijzondere naschoolse activiteiten organiseert, hebben wij een grote productie mooie en functionele siliconen polsbandjes mogen ontwerpen en leveren. Deze zijn geproduceerd in 4 verschillende afmetingen (van kids tot volwassenen) met wisselende tekst. Druktechniek: zeefdruk.

Meneer Rick
Rick de Wit begon in 2015 als conciërge bij Kindcentrum Fellenoord in Eindhoven. Al snel besteedde hij zijn tijd vooral aan naschoolse activiteiten als Meneer Rick. Een programma waarin op speelse wijze de ontwikkeling van het kind centraal staat.
In enkele jaren is Meneer Rick uitgegroeid van een incidenteel evenement naar een vaste waarde. Vanuit de SKPO heeft Rick een tijd geleden de ruimte gekregen om meer tijd te besteden aan het programma en zijn de conciërgetaken kwamen hiermee te vervallen.

Partners
Samen met vele partners (o.a. SKPO, Dynamo, CKE, Albert Heijn, Stichting Leergeld, Eindhoven Sport, Emoves en PreHistorisch Dorp) voert Meneer Rick met veel passie en zorg het programma uit. Inmiddels is het succesvolle concept ook overgenomen op basisschool Atalanta en staan er verdeeld over drie dagen zo’n 160 kinderen in de rij om mee te doen met alle mooie activiteiten.