Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering

Overige
Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering Kinderopvang Kindertuin - LED gevelbelettering

Voor Kinderopvang Kindertuin hebben wij 2 verlichte LED-gevelbeletteringen mogen ontwerpen, leveren en monteren. Deze hangen nu op het onlangs betrokken nieuwe bedrijfsadres aan de hoek Bosscheweg/Munsel in Boxtel. Voorheen was het hoofdkantoor van Kindertuin gevestigd aan de Jan Kruijsenstraat, eveneens in Boxtel.

De gevellogo's zijn opgebouwd uit acrylaat doosletters van slechts 10 mm. dikte waarbij het LED-licht via de zijkanten van de letters naar buiten toe schijnt. De losse letters zijn voorgemonteerd op een in RAL-kleur gespoten onderbalk waar doorheen de fijne bekabeling loopt. In de doosletters zelf is de LED-verlichting tot dicht aan de randen gemonteerd wat voor een mooie egale verlichting zorgt. Overdag kijk je tegen de niet verlichte voorkant van de letters die uitgevoerd zijn in zilver metallic. We hebben deze installatie geleverd inclusief 2 dimmers.
LED’s zetten energie veel efficiënter om in licht en zijn dus zuiniger en milieuvriendelijker dan de TL-buizen of het neonglas waarmee letters vroeger verlicht werden. Kortom, een gevelreclame met LED-verlichting is efficiënt verlicht, energiezuinig en nog veilig ook!

Iets voor jouw (bedrijfs)pand zo'n gave LED-gevelbelettering? Wat LED-je?! Bel of mail Clic Visuals Reclame voor de mogelijkheden.