Haider Motors - buitenreclame

Belettering
Haider Motors - buitenreclame Haider Motors - buitenreclame Haider Motors - buitenreclame Haider Motors - buitenreclame Haider Motors - buitenreclame Haider Motors - buitenreclame Haider Motors - buitenreclame

Voor Haider Motors hebben wij diverse buitenreclame mogen verzorgen op en bij het pand waar zij onlangs zijn ingetrokken. Dit is in het pand van Kings Car BV.

De eyecather van het geheel is een groot logo op de gevel. Dit logo is gemaakt van kunststof gefreesd materiaal, 8 mm. dikte in twee kleuren. En de losse letters/delen zijn met afstandhouders gemonteerd, zodat er een mooi 'zwevend' effect ontstaan is. Op afstand is deze uiting goed te zien door voorbijgangers.

Daarnaast hebben wij een compleet nieuwe straatzuil met logo's van alle bedrijven, die op dit adres gevestigd zijn, ontworpen, geleverd en geplaatst. Het logo van Autocorner Boxtel (onderdeel van Haider Motors) is ook door ons ontworpen. Het logo van Kings Car BV was een bestaand logo.

Bij de ingang is door ons ook nog een naambord ontworpen en opgehangen. Deze bewegwijzering moet ervoor zorgen dat bezoekers de juiste bedrijven makkelijk weten te vinden in het bedrijfspand.