D'n Buff Waterbuffelboerderij - Webdesign

Webdesign
D'n Buff Waterbuffelboerderij - Webdesign D'n Buff Waterbuffelboerderij - Webdesign D'n Buff Waterbuffelboerderij - Webdesign D'n Buff Waterbuffelboerderij - Webdesign

Voorheen runden de eigenaren van D’n Buff Waterbuffelboerderij in Boxtel een 'normaal' boerenbedrijf met alleen melkkoeien. Maar toen ze uit deze bulkmarkt wilden stappen zijn ze daarom in een nichemarkt gedoken; die van waterbuffels. Ze wilden dat er weer toekomst zou zijn voor eventuele opvolgers, waarschijnlijk hun beide zonen.
Het melken van de buffels gebeurt met twee robots. De melk van de werkelijk prachtige dieren levert de lekkerste producten op, zoals: mozzarella, buffaletta, yoghurt, vla, karnemelk, ijs, worstenbroodjes, hamburgers en ringworstjes. Allemaal te koop bij D’n Buff in de boerderijwinkel aan huis. Én in de regio, waar de lekkernijen van D’n Buff bij verschillende ondernemers te verkrijgen zijn.

Aan Clic Visuals Reclame de eer een mooie, duidelijke website te ontwerpen. Tevens hebben wij een groot deel van de fotografie voor onze rekening genomen.

Bekijk deze website live: www.dnbuffwaterbuffelboerderij.nl

Clic Visuals Reclame ontwikkelde voor deze klant ook o.a.:
- Logo- en huisstijlontwerp
- Stickers voor diverse productverpakkingen (bekijk hier)
- Visitekaartjes (bekijk hier)
- Flyers A5 (bekijk hier)
- Tuinbord