• Wat kunnen wij voor u betekenen?


  - Diensten -

Onze diensten.

Grafisch Ontwerp

Clic Visuals Reclame bedenkt, creëert en realiseert. Ook als je zelf al een soort van idee hebt, maar niet de mogelijkheden hebt om dit zelf technisch uit te werken. Vol inzet en enthousiasme werken wij aan een creatief en goed doordacht ontwerp. Een ontwerp wat vervolgens correct uitgevoerd kan worden voor allerlei toepassingen, zoals: drukwerk, print, websites, belettering, werk-/bedrijfskleding e.d. Clic Visuals Reclame ontwerpt voor zowel bedrijven als particulieren.

Drukwerk

Clic Visuals Reclame verzorgt ook jouw drukwerk. Wij verzorgen dit dan tot in de puntjes. Dus geen gedoe met allerlei technische aanleverspecificaties. Een zorg minder dus! En jij kunt je kostbare tijd besteden aan de dingen waar je zelf goed in bent. Jarenlange ervaring en samenwerking met diverse gespecialiseerde drukkers (in binnen- en buitenland!) staan garant voor strakke en kleurrijke eindresultaten.

Webdesign

Een fraaie & functionele website mag niet meer ontbreken als je een bedrijf, winkel of vereniging hebt. Sterker nog: het is een MUST! Het is een doeltreffend verlengstuk van je huidige bedrijfspresentatie en bijna altijd de eerste indruk die men krijgt van je organisatie. Wij noemen het dan ook altijd een 'digitaal visitekaartje'. Er zijn ongekend veel mogelijkheden, vooral qua functionaliteit en grafische uitstraling. En we maken je website altijd responsive, enorm belangrijk tegenwoordig. Ook een e-nieuwsbrief kan door ons gemaakt worden.

Belettering

Clic Visuals Reclame helpt je ook vooruit als het gaat om belettering en signing. Zowel binnen- als buitenreclame. Geen enkel probleem. Daar waar men vroeger alleen snijfolie gebruikte maken we tegenwoordig ook gebruik van grote (UV-bestendige) full color printers die elk gewenst beeld kunnen reproduceren met een hoge resolutie. Laat diverse objecten positief opvallen en genereer nog meer aandacht voor jouw onderneming. Uitstraling, daar draait het allemaal om.

Kleding • Textiel

Clic Visuals Reclame kleedt je ook aan! Wij leveren werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding en ook sportkleding. Kies je voor rechtstreeks bedrukken ofwel zeefdruk, een transfertechniek of borduren? Afhankelijk van je aanvraag, gewenste aantal e.d. adviseren wij welke techniek het meest geschikt is. Wij kunnen je meer dan 100 kledingmerken aanbieden! Mail ons even voor linkjes van online catalogi. En dat alles tegen zeer gunstige prijzen. In onze showroom hangen diverse voorbeelden en pasmodellen. Kom eens kijken naar al dat moois...

Overige

Clic Visuals Reclame doet nog veel meer. Letterlijk te veel om op te schrijven! Maar een vaak terugkerend iets zijn give-aways en relatiegeschenken. Verras je personeel of klant op originele wijze. Wij kunnen je daarbij uitstekend helpen. Onze meerwaarde zit hem vooral in het feit dat wij voor jou een geschikt product zoeken wat uitstekend past bij de uitstraling van je bedrijf of klant in combinatie met een goede boodschap. Wij zorgen natuurlijk voor een mooie opdruk (bijvoorbeeld jouw logo).

 • 0

  Jaren
  Ervaring

 • 0

  Tevreden
  Klanten

 • 0

  Koppen
  Koffie

Onze werkwijze.

1 Aandacht.

Tijdens een eerste gesprek of contact is onze focus volledig op de opdrachtgever gericht. Goed luisteren, aandacht en interesse. Eén van de belangrijkste fases in een project. Laat dat maar aan Clic Visuals Reclame over.

2 Kennis.

Alle know-how die vereist is om met iedere opdracht goed van start te kunnen gaan en later succesvol af te ronden is aanwezig. We hebben verstand van zaken en weten wat de mogelijkheden én beperkingen zijn.

3 Creatie.

Wij zijn in staat om met up-to-date grafische software de meest creatieve dingen te ontwerpen. Doorgaans zijn onze ontwerpen fris, opvallend en kleurrijk. Maar als de opdracht daar om vraagt is een meer basic en rustig ontwerp ons ook zeker niet vreemd. Uiteindelijk moet jij er je doelgroep op een positieve manier mee bereiken.

4 Techniek.

Clic Visuals Reclame regelt ook alle technische zaken tot in de puntjes. Door jarenlange samenwerking met vakbroeders zoals: drukkers, signmakers, fotografen e.d. zijn wij in staat een tip-top-in-orde eindproduct aan je te leveren.

5 Resultaat.

Daar is het per slot van rekening allemaal om te doen. Met de ontwerpen en eindproducten die wij leveren oogst je bewondering en boek je vrijwel altijd succes. Niets aan het toeval overlaten en zorgen voor het beste van het beste. Dat is Clic Vsuals Reclame ten voeten uit.

Wat kan Clic Visuals Reclame allemaal voor jou ontwerpen of realiseren? (op alfabetische volgorde)

Autobelettering Baniervlaggen Beachflags Beurspresentaties Boeken Bloks Bouwborden Bouwhekdoeken Briefpapier Brochures Busbelettering Cadeaubonnen Domingstickers Doosletters (LED) Drukwerk E-nieuwsbrieven Entree-kaarten Enveloppen Etiketten Flyers Folders Formulieren Fotocanvas Gevelbanieren Gevelborden Gevelvlaggen Give-aways Hekwerkbanners Jaarverslagen Kaarten Kalenders Kerstkaarten Keycords Kliklijsten L-banners Lichtbakken Lichtreclame Magazines Magneetplaten Makelaarsborden Mastvlaggen Naamborden Notitieblokken Offertemappen Pasjes Posters Presentatiemappen Projectborden Promotionele kleding (met/zonder opdruk) Promotionele producten Raambelettering Raamstickers Reclameborden Relatiegeschenken Roll-up banners Schrijfblokken Spaarkaarten Spandoeken Spandoekframes Sponsorborden Sportkleding (met/zonder opdruk) Stickers Stoepborden Tape (bedrukt) Tassen (bedrukt) Textielframes Tickets Tuinborden Uitnodigingen Visitekaartjes Vlaggen Waardebonnen Websites Werkkleding (met/zonder opdruk) With Compliments cards