Centrummanagement Boxtel - Reclame + waardebonnen

Centrummanagement Boxtel - Reclame + waardebonnen Centrummanagement Boxtel - Reclame + waardebonnen

Via de stichting Centrummanagement Boxtel hebben wij inmiddels 3 soorten waardebonnen ontworpen en geproduceerd. Deze bonnen zijn door ons voorzien van een unieke nummering per serie en hebben een perforatie, waardoor er een superhandig controlestrookje is ontstaan. Tevens hebben wij een advertentie/social media banner ontworpen ter ondersteuning van een Online Quiz die is bedacht door het Centrummanagement Boxtel, uitgevoerd wordt door quizteam The Brain en ondersteund door De MooiBoxtel Krant. Tijdens deze quiz zijn 10 waardebonnen à €25 te winnen + worden er 3 losse extra prijzen verloot. Één prijs hiervan wordt geschonken door Clic Visuals Reclame: een fotopuzzel van 500 stukjes, met jouw eigen foto dus! Dus doe ook GRATIS mee op do. 4 juni... en maak kans op leuke prijzen. Inschrijven kan via de Facebook-pagina van The Brain.

Alle hierboven genoemde zaken hebben als hoofddoel de lokale horeca- en retailondernemers in Boxtel te ondersteunen in deze lastige Corona-tijd. Met als belangrijkste motto: 'Wees Loyaal, Koop Lokaal!'. Een zeer mooi en tevens noodzakelijk initiatief... Lees hier meer over Plan C(orona).

EXTRA: er is op 27 mei 2020 voorpagina nieuws + foto verschenen in De MooiBoxtel Krant over de Online quiz en onze betrokkenheid daarbij. Bekijk dat hier.