Casale di Maro - Logo-ontwerp, flyers en visitekaartjes

Grafisch ontwerp | Drukwerk
Casale di Maro - Logo-ontwerp, flyers en visitekaartjes Casale di Maro - Logo-ontwerp, flyers en visitekaartjes Casale di Maro - Logo-ontwerp, flyers en visitekaartjes

Voor een splinternieuwe Bed & Breakfast met kamers en appartementen in Le Marche, Italië, hebben wij een logo, flyer (in 3 talen) en kaartjes mogen ontwerpen. En ook het drukwerk verzorgd. Binnenkort gaan wij ook de website ontwerpen en ontwikkelen. De verwachting is dat deze medio januari 2021 de lucht in gaat.
 
Ron en Marjolein, een getrouwd stel uit Brabant (Boxtel), hebben samen sinds kort een eigen boerderij met B&B kamers en appartementen in de mooie streek Le Marche in Italië. Het is een plek waar zij stapelverliefd op zijn geworden. En de nieuwe naam van hun trotse bezit is: Casale di Maro. Op korte termijn gaan zij deze boerderij helemaal inrichten en aanpassen naar hun eigen wensen en stijl. Kenmerken: rust, cultuur, natuur, de Italiaanse keuken, authentieke dorpjes, een dagje strand, wandelen of fietsen in de bergen. Activiteit en ontspanning komen er ook zeker samen. Het wordt een plek met een warm onthaal waar Ron en Marjolein er alles aan doen om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Een plek waar de versnelling eraf gaat. Waar iedereen (van jong tot oud) kan onthaasten en even helemaal op adem kan komen.
De slogan van Casale di Maro: "Ongedwongen genieten met een grote zachte G in Le Marche!"