Boxtel Centrum - Ontwerp banieren en hekwerkdoeken

Belettering
Boxtel Centrum - Ontwerp banieren en hekwerkdoeken Boxtel Centrum - Ontwerp banieren en hekwerkdoeken Boxtel Centrum - Ontwerp banieren en hekwerkdoeken

Supertrots op de banier-ontwerpen die ik heb mogen maken in opdracht van de Werkgroep Rechterstraat met steun van Beleef Boxtel en Bruisend Centrum. Deze banieren (zie foto 1+2), welke in prachtige baniermasten hangen, markeren nu de herinrichting van de Rechterstraat in Boxtel. Op 3 prominente plekken in hartje centrum staan sets van 2 masten met daarin 4 dubbelzijdig bedrukte banieren. Momenteel hangen hier ontwerpen in van de thema’s: ’Bruisend Centrum’ en ’Boxtel Binnen de Bruggen’. In de toekomst kunnen deze naar behoefte vervangen/gewisseld worden door doeken met andere thema-ontwerpen. Deze banierdoeken zijn in beheer van Clic Visuals Reclame geproduceerd.

De officiële presentatie van de banieren vond plaats op vrijdag 16 juli 2021. Deze werd in stijl en op hoogte verricht door wethouder Mariëlle van Alphen. Als ontwerper mocht ik hier ook aanwezig bij zijn.

Verder heb ik de ontwerpen mogen maken voor hekwerkdoeken (zie foto 3). Deze hekwerken/dranghekken worden gebruikt in het centrum van Boxtel om diverse locaties op een fraaie manier af te bakenen en om de aandacht te vestigen op ons mooie Boxtelse centrum.