2React - Keycords / Lanyards

Grafisch ontwerp | Overige
2React - Keycords / Lanyards 2React - Keycords / Lanyards 2React - Keycords / Lanyards

Keycords (oftewel lanyards) zijn ideaal om spullen mee te nemen, zoals sleutels of een mobiele telefoon. Ook zijn lanyards erg handig bij het gebruik van toegangspassen. Aan de karabijnhaak (zie foto) kan eenvoudig een badge/kaart gehangen worden.
Een keycord is tevens een origineel relatiegeschenk en een opmerkelijke give-away. Verkrijgbaar in diverse bandbreedtes. Wij helpen u met de opmaak van uw keycord. De bedrukte lanyards zijn gemaakt van polyester. 
Optioneel kunt u nog kiezen voor een veiligheidssluiting in de nek. Deze schiet los als de keycord ergens achter blijft hangen. Ook een buckle is een extra optie. Dit is een handig koppelstuk (zie foto) waarmee het onderste deel van de lanyard losgekoppeld kan worden.

2React is een bedrijf uit Best bestaande uit 3 onderdelen: 2React Pest Control: full service dienstverlener voor ongediertebestrijding en plaagdierpreventie. 2React Cleaning Solutions: totaalleverancier op het gebied van reinigings- en onderhoudsproducten voor alle bedrijfs- sectoren. 2React Chemicals: leverancier van vaatwasmiddelen en -apparatuur.
 
Clic Visuals Reclame ontwikkelde voor deze klant ook:
- Logo ontwerp voor alle BV’s
- Huisstijl (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen)
- Product leaflets/flyers
- Werkkleding met opdruk
- Voertuig- en gevelbelettering
- Spandoeken en haakse gevelbanner
- Inspectiestickers
- Roll-up banners
- Schrijfblokken
- Actie-rapporten
- Service-overeenkomsten
- Vakbekwaamheids-diploma’s
- Logboek
- etc.