• Nog iets te melden?


    - Het nieuws -

25 Jaar Clic Visuals Reclame! Trots is het juiste woord

Jubileum |

25 Jaar Clic Visuals Reclame! Trots is het juiste woord

Inderdaad. Dat lees je goed. Clic Visuals Reclame bestaat op maandag 14 september 2020 precies een kwart eeuw. Dat is natuurlijk niet voor niets. En iets om super trots op te zijn. Al 25 jaar lang: aandacht, kennis, creatie, techniek én resultaat!
Resultaat waar klanten helemaal blij van worden. Juist dat maakt ons gelukkig. Dat was in het begin zo en dat is na 25 jaar nog zo. Daar doen we het allemaal voor!

Hieronder een jubileum-gifje waarin een kleine selectie van gerealiseerd werk voorbij komt. Vooral ter illustratie van onze breedschaligheid. Je zult wel begrijpen dat het onmogelijk was hier alles af te beelden. Het had dan een gif moeten worden met een paar duizend items. Zonder onze opdrachtgevers hadden wij deze bijzondere mijlpaal van 25 jaar nooit aan kunnen tikken. Dus bij deze: heel erg bedankt allemaal voor het vertrouwen in Clic Visuals Reclame. Als het aan ons ligt helpen wij jullie, en natuurlijk ook nieuwe klanten, ook de komende 25 jaar nog aan mooie grafische diensten en producten.
 Terug naar overzicht